Ring til os i dag +45 70 20 76 96
Åbningstid 8.00-18.00
Ydslegårsvej 3 4000, Roskilde

Ved Pillefyr er varmekilden træpiller istedet for gas, olie eller brænde. Træpillerne er blokke der er lavet af sammenpressede træspåner og savsmuld. Pillefyret afgiver sin varme til husets varmtvandsbeholder og opvarmer dermed huset og det varme brugsvand, som f.eks. et almindeligt olie eller naturgasfyr. Både erhvervsbygninger og huse i alle størrelser kan opvarmes med et pillefyr. For at kunne installerer et pillefyr, kræves det at der er et fyrrum tilstede, der er stort nok til fyret og til et lager af træpiller. Pillefyr kan fås med forskellige størrelser af magasiner, i henhold til det behov man har. Man kan udover pillefyr, også få brændeovne til træpiller istedet for tradionelle brændeovne.

Ved et stokerfyr kan man udover at fyre med træpiller anvende alm. brænde, hvis man er så heldig at have dette tilrådighed.

For mere detaljeret information kan du ringe til HD Stoker Service på 70 20 76 96

Nyttig information om træpiller. Spar penge!
Kontakt Hd Stoker Service ApS
En typisk familie i et almindeligt hus bruger ca. 3 tons træpiller om året, og de fylder ca. 5 kubikmeter. 1 kg træpiller kan give ca. 4 til 4,5 kWh varme i dine radiatorer. 3 tons træpiller svarer til ca. 1.300 liter olie eller 15.000 kWh el. Prisen for et tons træpiller er ca. kr. 6.000 hvor imod den samme el koster 30.000 og olien rammer en pris af kr. 13.000. Der er derved meget at spare ved at skifte til et pillefyr eller stokerfyr. Ring for et eventuelt tilbud vedrørende din bolig eller ejendom. Der tages forbehold for udsving af markedspriser på olie, el og træpiller. Eksemplet er med til at give et indblik hvor meget man sparer ved at fyrer med træpiller. Som en god regel får man ca. dobbelt så meget effekt ud af træpiller i forhold til olie og ca 4,5 gange mere effekt i forhold til el.